كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
همايش ها
ورود
كوچك يا بزرگ كردن بخش :.جشنواره ها
یکشنبه 15 اردیبهشت 1398 برگزاری جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه پیام نور صفاشهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور صفاشهر همزمان با هفته معلم و تجلیل از مقام استاد جشن دانش آموختگی 50 نفر از دانشجویان دانشگاه پیام نور صفاشهر به همت امور فرهنگی دانشگاه پیام نور صفاشهر در مورخ چهار شنبه 11 اردیبهشت سال 1398 در آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی واقع در ناحیه یک صفاشهر برگزار گردید. در این جشن که با حضور 250 نفر از دانشجویان و خانواده های آنها و کارمندان و اساتید مرکز برگزار شد، برنامه هایی متعددی اجرا و ساعات فرح بخشی را برای شرکت کنندگان ایجاد نمود. این برنامه با تلاوت آیات کلام الله مجید توسط یکی از کارکنان شروع شد و با پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و خوش آمد گوئی دکتر حاجیان حسین آبادی سرپرست دانشگاه پیام نور صفاشهر برنامه ها آغاز گردید. و در ادامه عزیز بهرامیان در خصوص شاد زیستن مطالبی را بیان کرد. اجرای چند تصنیف و پخش دو نماهنگ و یک کلیپ و اجرای برنامه جوان ترین مقلد صدای کشور ادامه پیدا کرد . اجرای مسابقه ی حضوری و اهدا تندیس و هدایا به ممتازین و برگزیدگان و موسیقی بدون کلام زنده نیز از دیگر برنامه های این جشن بود. در این برنامه از اساتید تقدیر به عمل آمد.  پذیرایی و گرفتن عکس از برنامه های جنبی این جشن بود.